Jäseneksi liittyminen

Klubimme jäsenmäärä on tällä hetkellä 617 (vuoden 2019 lopussa). Jäsenistä reilu puolet on Mikkelistä ja sen ympäristöstä, mutta myös muualta Suomesta ja ulkomailta kuuluu jäseniä yhdistykseemme.
Klubiin haluava mieshenkilö voi ottaa yhteyttä johonkin tuntemaansa klubiveljeen, joka hankkii toisen klubiveljen suosittelemaan pyrkivää henkilöä otettavaksi klubin jäseneksi. Jäsenanomuskaavakkeita saa klubilta. Voit pyytää jäsenanomuskaavakkeen myös sähköpostilla johtokunnan sihteeriltä, johtokunta(a)mikkelinklubi.fi.

Hakemukset käsitellään klubin kokouksessa. Suosittelijan tulee esitellä jäsenehdokas valintakokouksessa sekä tutustuttaa valinnan jälkeen uusi jäsen klubiin ja sen jäseniin sekä selvittää hänelle jäsenen oikeudet ja velvollisuudet. Valintakokouksia on yksi keväällä (maaliskuu) ja yksi syksyllä (lokakuu). Klubin jäsenet äänestävät pudottamalla joko valkoisen pallon tai mustan pallon valintauurnaan. Valkoinen pallo tarkoittaa myönteistä suhtautumista uuteen tulokkaaseen, musta taas kielteistä.